Rijlessen bij Autorijschool Mullens Nieuwegein

Deze autorijschool werkt volgens de methodiek Rijopleiding In Stappen (RIS). Dit is een moderne methode van lesgeven met een hoger slagingspercentage dan de "ouderwetse" rijopleiding.

De voordelen op rij:

- Hoger slagingspercentage
- Meer structuur in de opleiding
- Verkeersveiliger
- Vorderingen zijn makkelijk af te lezen van de RIS leskaart
- Je raakt vertrouwd met de nieuwste generatie navigatie systemen

RIS maakt gebruikt van vier modules die onderverdeeld zijn in kleinere scripts: voertuigbeheersing, spiegelen, speciale verrichtingen en complexe situaties. Pas zodra je een script goed beheerst ga je een script verder: het is immers zinloos om over "spiegelen" te beginnen als je het voertuig nog niet onder controle hebt, en iemand die nog niet zelfstandig kan spiegelen moet je niet opzadelen met complexe kruispunten.

Na afronding van de eerste module wordt je vaardigheid en kennis getoetst. Na afronding van de tweede module toetsen we of je simpele verkeerssituaties op kunt lossen en voer je enkele bijzondere verrichtingen uit, zoals zelfstandig een parkeerplek zoeken of het voertuig keren op een overzichtelijke plaats. De derde module wordt afgesloten bij het CBR. Daar doe je de Tussentijdsetoets (TTT), wat betekent dat je een proefexamen met een examinator rijdt. Module vier wordt afgesloten met het praktijkexamen, die je nu waarschijnlijk net als je vele voorgangers in één keer haalt!


De auto van Autorijschool Mullens Nieuwegein

De rijlessen worden gegeven in een Peugeot 208 Allure 1,6 e-HDi. Deze auto staat bekend om haar soepele bediening, is rookvrij en voorzien van parkeersensoren. De airconditioning zorgt ervoor dat het ook zomers comfortabel lessen is!

Klantenvertellen.nl
74 beoordelingen
Autorijschool Mullens werkt volgens de methodiek
Autorijschool Mullens is
actief op Facebook