Lees hieronder recensies over autorijschool Mullens Nieuwegein, of bekijk de aanbevelingen en foto's van geslaagden op Facebook.
Djaasim uit Nieuwegein 05-11-2016

Ervaring: Niet alleen een rij-instructeur maar ook een vriend, hij heeft me super goed geholpen om mijn rijbewijs in 1x te halen. Zeker een aanrader !

Michelle uit Houten 08-09-2016

Ervaring: Hele fijne lessen gehad bij steven, hij probeert elke keer weer andere routes te rijden waardoor er veel afwisseling is! Maar je rijdt ook veel rondom het cbr om voor te bereiden op het examen. Ik heb veel geleerd tijdens de lessen.

Whynton uit Ijsselstein 23-06-2016

Ervaring: Steven is een toffe kerel. Qua rijtijden is hij flexibel, geeft altijd een schone auto tot je beschikking, is altijd wel in voor een grap en zorgt er altijd voor dat er goede muziek is. Het lessen was dus altijd gezellig, maar het belangrijkste is is dat hij je veel kan leren en dat hij je goed voorbereid op je rijexamen.

Wesley uit Nieuwegein 26-04-2016

Ervaring: Autorijschool Mullens is een betrouwbare en slagvaardige rijschool. Instructeur Steven is een gezellige rijleraar die van een praatje houdt. Het rijden leer je in stappen en Steven heeft veel ervaring waardoor hij goed weet welke punten verbeterd moeten worden. Tijdens de lessen rijd je zelfstandige routes door Utrecht en bij het CBR, waardoor delen van een CBR examen mogelijk langskomen. Na een aantal lessen neemt Steven je mee naar Tiel om goed te leren kijken en om rotondes te leren rijden.

De lesauto rijd erg fijn en trekt vlot op bij het invoegen. Ik ben blij dat ik bij Steven een lessenpakket heb genomen.

Mijn broer en ik zijn allebei in één keer geslaagd voor ons rijexamen!

Max uit Nieuwegein19-04-2016

Ervaring: De rijlessen met zijn altijd erg gezellig, Steven heeft altijd wel een nieuw verhaal te vertellen.
Daarnaast heeft Steven overduidelijk veel ervaring en leert hij je goed hoe je auto moet rijden om te kunnen slagen.

Ik ben in één keer geslaagd door Steven en ben dan ook erg blij en tevreden over hem.

ik beveel hem zeker aan!

Laura uit Nieuwegein 10-12-2015

Ervaring: Steven is een zeer ervaren rij-instructeur. Hij erg vriendelijk maar ook duidelijk, dit had ik wel nodig. Daarnaast weet Steven percies wat het CBR verwacht, dus op deze manier kan hij ons goed klaarstomen voor het examen.
Ik heb altijd erg fijne en gezellige lessen gehad van Steven. Een echte aanrader dus!

Rutger 15-09-2015

Ervaring: Steven Mullens weet precies hoe het CBR jou wil zien rijden en kan dit op een duidelijke, logische manier uitleggen.

MT uit Utrecht 13-08-2015

Ervaring: Via een vriend van mij bij Autorijschool Mullens terechtgekomen, en dat was een uitstekende idee! Bij Steven in de auto voel je je direct op je gemak. Vanaf de eerste les laat hij je al zeer zelfstandig rijden. Aan alles merk je dat Steven al snel doorheeft wat je sterke en zwakke punten zijn. Bovendien kent hij verschillende routes waar je een hoop van opsteekt. Dankzij de RIS-methode die Steven hanteert zit je al snel zelfverzekerd achter het stuur. Daarnaast is de sfeer in de auto echt altijd top! Voor iedereen in de omgeving van Nieuwegein/Utrecht een absolute aanrader.

Frank uit Houten12-08-2015

Ervaring: Steven kan je door zijn jaren lange ervaring in de auto heel snel de essentie van autorijden bijbrengen. Dit doet hij op een leerzame en duidelijke manier. Ook maakt hij het tijdens de ritten erg gezellig met een mooi verhaal! Lessen zijn altijd flexibel en in goed overleg te plannen! Daarnaast zorgt Steven er altijd voor dat je de lestijd optimaal kunt benutten. Hij is nooit te laat!
 

Anoniem 04-08-2015

Ervaring: Steven kan je door zijn jaren lange ervaring in de auto heel snel de essentie van autorijden bijbrengen. Dit doet hij op een leerzame en duidelijke manier. Ook maakt hij het tijdens de ritten erg gezellig met een mooi verhaal! Lessen zijn altijd flexibel en in goed overleg te plannen!


 Koen uit Nieuwegein 07-07-2015

Ervaring: Leuke rijschool met vriendelijke instructeur! Steven weet als geen ander wat autorijden is en als je het een beetje onder de knie krijgt kijkt hij waar je zwakke punten liggen en hamert er flink op door om het te verbeteren. Mede hierdoor ben ook ik in 1 keer geslaagd

Ja, ik beveel dit aan
 
Clea uit Schalkwijk 04-06-2015

Ervaring: Ongelofelijk veel geleerd en hele leuke lessen gehad. Was heel flexibel met inplannen van de lessen en leert je goed en zelfverzekerd rijden. Vandaag bij de eerste keer geslaagd, met dank aan niemand anders dan Steven.


Noraly uit Nieuwegein 23-02-2015

Ervaring: goede begeleiding is altijd helder en transparant naar zijn leerlingen

en ook altijd optijd :)


Maarten uit Ijsselstein 23-02-2015 beveelt Autorijschool Mullens aan.

Hartstikke fijne kerel, die ook nog eens een erg ervaren bestuurder is. Kan je goed dingen bijbrengen, maar altijd in voor een dolletje. Altijd een lekker muziekje op, echt een aandrader!

Corne uit Nieuwegein 18-12-2014 beveelt Autorijschool Mullens aan.

Zojuist in één keer mijn rijbewijs gehaald bij Steven. Door Steven zijn lange rijervaring weet hij precies waar hij met je moet oefenen, om de problemen die jij hebt te verhelpen. Ook bewijst Steven weer dat leren en gezelligheid wel samen kan, hierdoor worden de lessen een stuk leuker :)

Kortom, zoek je een ervaren rijinstructeur die de lessen interessant en leuk maakt, dan moet je bij rijschool Mullens zijn.

Mel uit Ijsselstein 30-09-2014
beveelt Autorijschool Mullens aan.

Ik ben via een vriend terecht gekomen bij Autorijschool Mullens, en heb hier geen spijt van!
De beste heer weet de beste routes en helpt je goed op weg naar het rozen pasje.
Is zeer oprecht en wijst je goed op je fouten zodat je er wat aan kan gaan doen.
De TTT zou ik nemen want dan weet je waar je aan toe bent bij je examen en ben je goed voorbereid.

Mitchel uit Nieuwegein
26-08-2014 beveelt Autorijschool Mullens aan.
Autorijschool Mullens is een uitstekende rijschool met een goede rijinstructeur die jouw op een leuke en deskundige manier naar het rijexamen begeleidt. Hij ziet precies waar je sterke en zwakke punten liggen, en past zijn lessen hier ook op aan. Hierdoor heb ik mijn rijbewijs in 1 keer weten te behalen. Bovendien is het altijd gezellig in de auto.

Kay uit Nieuwegein 15-07-2014 beveelt Autorijschool Mullens aan.
Rijschool mullens is een goed bedrijf. Steven ( de rij instructeur ) weet wat auto rijden is. Hij ziet snel wat je kan en wat je moeilijk vind en daar gaat hij je op trainen. Daardoor ben ik in 1 keer geslaagd

Dennis uit Nieuwegein 09-07-2014 beveelt Autorijschool Mullens aan.

Autorijschool Mullens is een goede en prettige rijschool. Rijinstructeur Steven is erg gezellig en spraakzaam in de auto met altijd wel een nieuw verhaal om te vertellen. Zo is het nooit saai in de auto. Maar ook weet hij heel goed wanneer hij stil moet zijn om jou je ding te laten doen om geconcentreerd rotondes en kruispunten te overzien. Vanaf de eerste les laat Steven je al zelf rijden, wat ik zelf erg spannend maar ook heel leuk vond! Zodra je iets verkeerds doet zegt hij dit direct. Hij laat jou dan zelf bedenken hoe het anders kon of hij verteld zelf hoe het moet. Door middel van verschillende oefeningen, zoals het volgen van een auto of het doen van een parkeeropdracht zodra er een 5 in een nummerbord zit, zorgt hij ervoor dat je niet alleen met het besturen bezig bent, maar ook leert anticiperen op situaties in het verkeer. Zijn ervaringen op de taxi helpen hierbij erg goed en hebben ervoor gezorgd dat Steven een hele goede rijinstructeur is. Hij kent veel routes van het CBR en rijdt deze ook veelvuldig. Daarnaast weet hij ook veel leuke plekken om jou als bestuurder te testen en beter te maken. Zo neemt hij je mee naar Tiel om daar de vele rotondes en bijkomende fietsers te oefenen.
Wat ik ook erg prettig vond bij Autorijschool Mullens, was de auto. Dit is een Peugeot 208 met van alles erop en eraan. De auto rijdt erg lekker en ik persoonlijk vond het een fijne lesauto.
Ook heb ik de tussentijdse toets gedaan, wat ik zelf wel fijn vond. Zo wist ik al een beetje wat ik kon verwachten bij mijn examen. Op het moment dat ik goed genoeg reed heeft hij me examen laten doen. Ik ben in 1 keer geslaagd!

Steven is een ervaren, gezellige en bovenal een goede rijinstructeur.


Amy uit IJsselstein 04-07-2014 beveelt Autorijschool Mullens aan.

Een goede rijschool en rij instructeur (Steven), kent veel CBR-routes die hij regelmatig met je oefent, neemt je mee naar Tiel om de rotondes goed te leren. Steven heeft snel door wat je moeilijker en makkelijker vindt, en oefent de moeilijke punten door verschillende opdrachten/spelletjes.

Esther uit Nieuwegein 27-05-2014 beveelt Autorijschool Mullens aan.
Altijd op tijd, gezellige muziek en goede ervaring met autorijden en 'cbr-rijden'.


Rick uit Utrecht 25-04-2014 beveelt Autorijschool Mullens aan.

Autorijschool Mullens is een perfecte rijschool, Steven is met zijn kennis en ervaring prima geschikt als instructeur! Hij legt alles goed en duidelijk uit en legt je de routes uit daar waar je extra op moet letten!
Voeg daarbij toe dat er altijd goeie muziek aan staat in zijn auto waardoor de rijlessen nog plezieriger worden!
Ik raad deze rijschool aan echt waar! Ik zeg doen!!!


Django uit Nieuwegein 02-04-2014 beveelt Autorijschool Mullens aan.


Een echte aanrader zeker als je een beetje onzeker achter het stuur zit.
Steven stelt je snel op je gemak en ziet heel snel punten waar je moeite mee hebt. Altijd stipt op tijd en een gezellig praatje in de auto is er altijd.
Kort samengevat ik had het niet bij een ander willen behalen !

Een echte aanrader !!

Groet,

Django

uit Houten

01-03-2014

De rijschool Mullens is echt super. Steven leert je op een leuke en oplettende manier autorijden. Als je wat doet wat niet hoort, legt hij gelijk uit wat je fout deed en wat je de volgende keer wel goed moet doen! Ik raad deze rijschool zeker aan!

uit Nieuwegein

24-02-2014

Steven is een super rijleraar. Hij leert je op een leuke en gezellige manier autorijden en geeft ook duidelijke aanwijzingen om jezelf te verbeteren. al met al een top rijschool.

uit Nieuwegein beveelt Autorijschool Mullens aan.

21-02-2014

Autorijschool Mullens is een toprijschool! Steven leert je op een leuke en luchtige manier autorijden. Hij weet precies waar je zwakke maar ook sterke punten liggen en weet hier op een goede manier zijn les op aan te passen.
Zeker een aanrader!

Marlin uit Houten

20-08-2013
Haalt je zwakke punten er heel snel uit. Krijgt goeie tips en weet elke detail die je nodig om te kunnen slagen. Mullens is zeker aan te raden!

Alex uit Nieuwegein

04-08-2013
Een paar dagen geleden heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald. Door Stevens expertise heb ik niet alleen mijn rijbewijs gehaald, maar heeft hij mij ook geleerd om zelfverzekerd te rijden en snel en juist te kunnen handelen in lastige situaties. Steven zorgt er voor dat je je op je gemak voelt bij hem in de auto, maar indien nodig vertelt hij je ook waar het op staat. Een goede leraar met gevoel voor humor. Kortom een aanrader!

Robin uit Houten

07-07-2013
Ik heb vorige week mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Doordat Steven vele jaren ervaring heeft achter het stuur weet hij jou een goede en veilige rijstijl aan te leren. Hierdoor ben je goed voorbereid op het CBR-examen. Door leuke en leerzame oefeningen te doen leert hij jou de rijstijl die het CBR wilt zien. Al met al een prima rijschool!

ruben uit Nieuwegein

26-06-2013
Ik heb mijn examen in 1 keer behaald door de goede lessen van steven. Elke keer als ik iets onduidelijk heb ervaren nam steven de tijd om mij dit grondig uit te leggen en voorbeelden te geven. Ik raad u aan te lessen bij deze rijschool omdat ik het zelf als erg leerzaam heb ervaren.

Kasper uit Maarssen

24-02-2013
Steven leert je op een erg fijne manier autorijden. Door zijn vele ervaring op de weg en erg goeie gevaarherkenning leert hij je goed en vooral veilig rijden. Hij probeert je het zo zelfstandig mogelijk te laten doen maar helpt je bij de dingen waar je moeite mee hebt. Verder is hij ook erg gezellig in de auto en weet altijd wel weer een mooie opmerking te maken waardoor je je zeer op je gemak voelt in de auto wat het rijden zeker makkelijker maakt. Zeker een aanrader! Bedankt Steef!

Danique uit IJsselstein

10-12-2012
Steven is super gezellig in de auto! Veel geleerd bij hem, hij legt alles heel rustig en geleidelijk uit en hij helpt je altijd als je dat nodig hebt. Verder stelt hij je op je gemak en autorijden is gewoon leuk met Steef! Ik zou deze autorijschool zeker aanraden aan iedereen!
 

Zeger uit Nieuwegein

03-12-2012
Steven leert hoe je moet reageren in elke situatie. Hij gaat met je naar Tiel om rotondes te oefenen & rijdt examenroutes. Dankzij hem heb ik in 30 lessen mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!
In de auto was het altijd lachen.
Het is zeker een aanrader om bij Autorijschool Mullens te gaan rijden!
 

Regilio uit Nieuwegein

31-10-2012
Vandaag heb ik in een keer mijn rijbewijs weten te behalen.
Na lang zoeken, kwam ik bij Steven terecht. De eerste lessen waren wat wennen, omdat ik ook al bij een andere rijschool had gereden. Wel merkte ik dat Steven veel ervaring heeft op de weg en dit via verschillende manieren op jou probeert over te brengen. Hij laat je veel zelfstandig rijden, maar kijkt ook waar je problemen hebt en porbeert die er uit te werken. Steven weet ook welke routes het CBR vaak rijden en rijdt deze dan ook vaak om jou die routes te leren, zodat je weet wat de gevaren op die routen kunnen zijn!
Verder is het met Steven altijd gezellig in de auto.
Kortom: een aanrader!
 

Yonita uit Nieuwegein

19-10-2012
Ik ben bij autorijschool Mullens terecht gekomen door de goede en positieve referenties, en was hier van onder de indruk. Nu nog geen jaar later is het mij gelukt mede dankzij Steven om in een keer mijn praktijk te halen, Steven is een aardige, leuke en spontane man. Steven weet alles zeer goed uit te leggen in samenwerking met het RIS boek. Samen met Steven ga je opzoek naar je sterke, maar ook naar je zwakke punten om hier goed aan bij te spijkeren. Verlegen of faalangst? Geen probleem, bij Steven voel je je snel op je gemak!
Super rijschool dus!!

Manon uit Nieuwegein

20-09-2012
Ik ben via via bij steven gekomen en alle goede verhalen over hem waren zeker waar.
Hij legt goed uit en merkt je zwaktepunten goed op en besteedt daar dan extra aandacht aan, door naar een andere locatie te gaan om het nog even goed uit teleggen.
Gezellig in de auto is het altijd en ik zal hem zeker aanraden.
 

Jordy uit nieuwegein

13-07-2012
In korte tijd veel en goed leren dan is dit de rijschool die je zoekt
Ik heb er goede ervaringen mee.rijinstructeur (steef) is altijd in goed humeur als je er zelf ook wel wat voor doet natuurlijk.
Gewoon in 1 woord: AANRADER

Sebas uit Nieuwegein

21-06-2012
Autorijschool Mullens is zeker een aanrader. Steven leert je het "CBR rijden" uitstekend te beheersen, en zorgt ervoor dat je veilig en zelfstandig kan rijden. De sfeer in de auto is ook altijd prima, en door op veel verschillende plaatsen te rijden leer je verschillende verkeerssituaties goed in te schatten.

Echt een aanrader!
 

Lisa uit Houten

11-05-2012
Mede door het RIS leert Steven je goed rijden. Je krijgt een goed overzicht van wat je wel en niet kan, en wat je verbeterpunten zijn. Door altijd examenroutes te rijden, weet je waar je op moet letten met het examen. Het is ook erg fijn dat je 1.5-2 uur lest, dan heb je alle tijd.
Door opdrachten te geven ( tel alle Audi's die je tegenkomt of doe een stopopdracht als je een rode auto ziet of een auto waarvan het kenteken begint met een 5), leer je ook goed naar de rest van de weggebruikers kijken. Ook geeft Steven veel aandacht aan gevaarherkenning.
Ik merk bij vrienden die niet gelest hebben bij deze rijschool, dat ze vaak geen idee hebben wat ze nou wel en niet kunnen, omdat ze niet met RIS werken.
 

Mark uit Amsterdam

09-05-2012
Inmiddels ben ik al anderhalf jaar in het bezit van mijn rijbewijs dankzij Steven. Mijn theorie, tussentijdsetoets en het praktijkexamen heb ik allemaal in 1 keer gehaald. Doordat ik op veel verschillende locaties gereden heb en daarbij veel situaties geoefend heb, ben ik sinds het behalen van mijn rijbewijs altijd met een gerust hart de weg op gegaan. De gezelligheid ben ik tevens niet vergeten! Ik kan Steven iedereen aanbevelen.

Wouter uit Utrecht

26-03-2012
Steven is een prima instructeur. Legt alles rustig en duidelijk uit en leert je precies wat het cbr van je vraagt. Daarbij is hij ook niet vies van een dolletje, dus je komt goed door de lessen heen.

Zeker een aanrader. Ik ben niet voor niets in 1x geslaagd.
 

Elodie uit Nieuwegein

26-03-2012
Als je CBR wil leren rijden, moet je zeker bij rijschool Mullens zijn. Deskundig is Steven zeker met al zijn ervaring. Die ervaring brengt hij over aan jou. Alleen in Utrecht rijden doet Steven niet aan, want je moet natuurlijk ook op andere plekken leren rijden. Zelf ben ik naar Tiel en Amsterdam geweest. Nou, daar leer je wel rijden! Zeker door de verschillende dingen die Steven vertelt. Hij bouwt het goed op en herhaalt veel, waardoor het wel in je hoofd komt te zitten en er nooit meer uit gaat!

Betekend dit dat je je verveelt in de auto? Absoluut niet, in tegendeel zelfs. Steven kan goed slap ouwehoeren zoals hij dat zelf zegt en heeft altijd zijn woordje klaar staan. Gezelligheid gegarandeerd!

Zelf heb ik vanmiddag mijn examen gedaan en ik ben in een keer geslaagd. Als je het mij vraagt moet je hier zijn om je rijbewijs te halen! Bedankt Steven!
 

Jeroen uit Houten

25-03-2012
3 weken terug mijn rijbewijs gehaald, een heel groot deel hiervan heb ik te danken aan Autorijschool Mullens. Hij zorgt er voor dat je altijd scherp blijft en met een goede opbouw toe werkt naar je examen. Steven is een prima kerel die altijd in is voor een goed verhaal en je hoeft je zeker niet te vervelen tijdens de lessen. Dit alles doet hij wel met 1 doel: Ervoor zorgen dat jij straks veilig de weg op kan. Ik zit regelmatig bij vrienden in de auto die al langer als een jaar hun rijbewijs hebben, maar ik merk dat hun geen les hebben gevolgd bij Mullens. Steven zorgt ervoor met praktische tips en trucs dat je na je examen niet de weg op gaat met een 6 voor je rijkunsten, maar een dikke 8. Nogmaals een hele goede instructeur die ik alleen maar kan adviseren als jij opzoek bent naar een leuke Autorijschool!

Vincent uit Nieuwegein

09-01-2012
Ik ben een paar weken terug geslaagd en ik kon me geen betere rijinstructeur wensen. Steven ziet alles en weet precies wat het CBR wil zien. Hij kan erg goed uitleggen en hij komt met concrete handvatten om het autorijden onder de knie te krijgen.
Rijschool Mullens is zeker een aanrader!
 

Lees recensies van voor 2012 op de website van Bovag
Klantenvertellen.nl
74 beoordelingen
Autorijschool Mullens werkt volgens de methodiek
Autorijschool Mullens is
actief op Facebook